Pejabat Pendaftar, UPM
carian di Laman Web Pejabat Pendaftar sahaja
Pejabat Pendaftar | Universiti Putra Malaysia
Tabung Kebajikan Staf UPM
 
Tabung Kebajikan Staf UPM telah dilancarkan pada 11 April 2011 bersempena Majlis Perutusan 100 Hari Naib Canselor, UPM susulan daripada keputusan Mesyuarat Jawatankuasa Pengurusan Universiti (JPU) Kali ke-398 (Khas) yang telah bersetuju meluluskan penubuhan Tabung Kebajikan Staf UPM. Objektif penubuhan tabung ini adalah bagi membantu staf Universiti dalam meringankan beban yang dihadapi disebabkan oleh sesuatu musibah.

Penyertaan bagi menyumbang kepada tabung ini adalah terbuka kepada semua kakitangan Universiti yang sedang berkhidmat dalam skim perkhidmatan bertaraf Tetap, Kontrak dan Sementara (Tutor). Kadar sumbangan adalah bergantung kepada nilai yang ingin disumbangkan oleh individu. Bayaran adalah melalui potongan gaji bulanan staf Universiti yang bersetuju menyumbang kepada tabung ini.

Staf UPM yang berminat, sila lengkapkan Borang Persetujuan yang dilampirkan.
 
1.

 
 
 
 
 
permohonan jawatan secara online!
sistem pengurusan kualiti UPM
sistem pengurusan perubatan UPM
sistem kajian kepuasan pelanggan
     
 
 

 
e-book pejabat pendaftar
e-book pejabat pendaftar
 
  STATISTIK SEMASA PEGAWAI UPM  
   
  Petunjuk:
AKAD
:
Pegawai Akademik (termasuk Tenaga Adjung, Kursi, Pasca Doktoral, Sarjana Tamu, Pengajar Khas, Felo Perunding, Felo Penyelidik)
P&P
:
Pegawai Kumpulan Pengurusan & Profesional Bukan Akademik (tidak termasuk Tutor)
SOK : Pegawai Kumpulan Sokongan
     
 
Hakcipta Terpelihara © 2009 Pejabat Pendaftar, Universiti Putra Malaysia
PENAFIAN: Pejabat Pendaftar, UPM tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana maklumat dalam laman Web Portal ini
Paparan terbaik menggunakan Internet Explorer 7.0 atau Mozilla Firefox dengan resolusi 1024 x 768
 
log-Medik naik pangkat e-File kajian kepuasan pelanggan ops sah! Sistem Permohonan Cuti Belajar Sistem Pengurusan Latihan Universiti Putra Malaysia infoman